Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dom neďaleko Kirigakure

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

Poèet pøíspìvkù : 246

Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:26 pm

Odtiahla som sa a rozstrapatila som mu vlasy. Ale aj tak ... zdá sa že nie som veľmi dobrý sensei ... ah .. Saah sa valil z dekou a ja som ju dala Akiovi okolo ramien. Zajtra to skúsime znova, a pozajtra to skúsime z topánkami ale bez pazúrov ... a na konci budeš mať plnú výstroj ... fajn? Spýtam sa ho a usmejem sa. Stočím pohľadom na Minaa a usmejem sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Jounin (Nibi no Jinchuuriki)
Minao Yajuu

Poèet pøíspìvkù : 187

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:29 pm

Ja by som mal ale tiež zamakať ...
Nibi ma už má v láske a dovolí sa mi ovládať ale ...
Niekedy aj jemu prepne musím si ho k sebe dostať viac násilím alebo sa naučiť niečo silnejšie ... a a XD musím si viac dostať yuuki k sbe sa fffgittz áá wa XD

Snažil som sa nemyslieť na nič ďalej lebo by to nedopadlo dobre .
Usmial som sa teda aj ja .
"Keby tak .... ja vam pomôžem ak sa bude dať ak nebudú odomna dúfam nič chcieť ."
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:33 pm

Máš aj svojho študenta nie ... ? Usmejem sa naňho. Aww, to znamená že budeme mať zas menej času na seba že ... ?
Návrat nahoru Goto down
Akio Yamada
Gennin
Akio Yamada

Poèet pøíspìvkù : 48

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:34 pm

když mi rozcuchá vlasy, tak se jen pousměji."Ale jsi..." Úsměv se mi ještě víc rozšířil, jen jak jsem viděl Saaha. Hned jsem se do deky pořádně zabalil, ale ještě před tím pořádně tygříka poškrábal na hlavě. Yuuki jsem pak na její další větu jen přikývl."Hai..." Pohodil jsem hlavou, abych si vlasy odstrčil s obličeje, ale stále se usmíval jako bych celý den jen proležel a teď jsem spokojený jak želva. Potom jsem se ještě zase podíval na Minaa a taky přikývl. Hlavně, že jsem to zvládl.... lol! takhle jsem se nějak uvnitř asi cítil xD....
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:35 pm

"Tak hej ... ale ja som mu povedal ako sa veci majú je to už chuunin musi si pomôcť sám ja mu ale v tedy spom povedal čo by trebal ozlepšiť a ako by mal a ked som ho naposledy hľadal ja čo sa často nestane tak .... sa neukázal takže má asi toho viac .
Ja skôr nechcem nech ma vymákne Mizukage lebo mi pridelí ešte niekho ďalšieho "
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:38 pm

Mizukage ... Zopakujem. Ona je vlastne moja rodina, som Hoozuki ako ona ... chvála bohu že to netuší ... Saah, do postele z Akiom ... Vyplazím na oboch jazyk. Saah Akia vrhne na chrbát a natešene sa vrhá do domu a do postele. Ja sa zdvihnem a čakám na Minaa. Mám si pre teba prísť? Zasmejem sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:41 pm

Ja som mieril k nej .
"Ale tak kľudne môžeš ale to si ja radšej prídem pre teba ."
Pekne si nájdem putá , zoberiem čokoládu možno po tom po tom keď tak aj jahody sa nájdú ... wááá ! nie nemyslíme vidíme to zajtra nee zajtra néé niekedy ale ako kde by sa dali presne využiť tie putá o čo ... a to viem sarka ! nééé vidím ! vodopáád ! tam presne tam ! ááno skončím sa schladiť !
"Dnešok bude zaujímavý ... "
Návrat nahoru Goto down
Akio Yamada
Gennin
Akio Yamada

Poèet pøíspìvkù : 48

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 8:44 pm

Ten jazyk jsem jí také ještě stačil obětovat, než mě Saah zase vzal na hřbet a už pádil zpátky do domu. Já se jako vždy přitáhl, až k němu a položil si hlavu. Tentokrát jsem zavřel i oři, protože se mi opravdu nic nechtělo. Než jsme se dostali, až do domu, já už spal jakoby mě do vody hodili. Saaha jsem však pořád pevně svíral a vypadalo to, že ho nemám v plánu vůbec pustit.
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeTue Nov 22, 2011 2:25 pm

Zaujímavý? Eh? Prekvapene som sa naňho pozrela no zasmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeWed Nov 23, 2011 7:11 am

Ja som sa tiež len usmial predsa len jej povedať o tom čo sa mi honí hlavou som jej nemohol .
"No to potom zistíš ideme teraz dnu ?"
Opýtal som sa keď som stál už u nej .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeWed Nov 23, 2011 3:29 pm

Hai! Usmejem sa naňho a vojdem dnu. Potom si uvedomím že pri sebe mám ešte zvitok. Niekde teda, neviem kde som ho presne položila. Sadnem si pred krb v ktorom ešte nevyhaslo a čakám na Minaa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeWed Nov 23, 2011 10:43 pm

Ja som dostal nápad hneď ako si tam sadla .
Sadol som si za ňu a moje ruky som priložil jej na ramená a trocha sa naklonil k jej ušku .
"Vadilo by ti keby ti dám menšiu masáž ?"
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 7:38 am

Masáž? N-Nie nevadilo ... Usmiala som sa a jemne som sa striasla keď zašepkal.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 7:49 am

Ja som začal teraz jemne masírovať jej ramená , a prechádzal som tak trocha aj ku krku .
Masíroval som ju pečlivo a chvíľu dokonca bez toho žeby som niečo povedal .
"Niesom potom .... až taký dobrý masér .. "
Ale princíp ako na to som vedel aj keď úplne ho využiť som nevedel či viem ale chce
som aby sa uvoľnila .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:01 am

Pri každom jeho dotyku som privrela oči. Pár krát som aj jemne zčervenala. Som baka ... Pomyslela som si. Ale si ... je to veľmi príjemné ... Povedala som mu takým pokojným hlasom.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:14 am

Ja som prešiel teraz viac k ramenám .
A zamieril som potom z krajou zasa k strede .
Nemohol som teraz ju poriadne premasírovať lebo sedela .
Ale to bolo skôr také aby nebola stuhnutá .
A jemnými pohybmi ktorými som posôbil tlak na určitých miestach by to pomôcť mohlo .
No po chvílke som jej jedným pohybol odsunul vlasy a naklonil som sa k jej krku do ktorého som ju jemne kusol a potom jej tam spravil cucfliečok predsa len odolať som nemohol XD .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:18 am

Priložila som si na ústa ruku a zavrela som prudko oči. Pomaly som sa otočila a priložila som svoje pery na tie jeho. Chcela som aby náš bozk trval čo najdlhšie a tak som mu jemne pootvorila ústa a začala som využívať jazyk. Jemne som sčervenala.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:27 am

Keď sa ku mne otočila a pobozkala ma ja som jej ten bozk opätoval.
Pritiahol som ju o niečo viac k sebe .
Ja som v tom tiež vyhľadal jej jazyk ktorý som začal jemne škádliť mojou špičkou ktorá len tak letmo krúžila okolo jej jazyka .
Normálne som mal niekedy v hlavne kdeže sa podela tá hamblivučkáá Yuuki aj keď naozaj toto mi vyhovovalo viac .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:31 am

Zavŕtala som mu ruku do vlasov a druhou rukou som sa ho držala. Trošičku som sa odtiahla aby som sa nadýchla no rýchlo som sa k nemu vrátila späť. Nadávala som si že som príliš uponáhľaná no keď som si všimla že mu to nevadilo tak som pokračovala.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:41 am

Jej bozky sa mi zdali naozaj veľmi sladké aj keď som vedel že bude ona sladučká ale až takto to nie .
Mojím jazykom som už až tak neškádlil teraz som sa viac hral s tým jej okolo ktorého som sa otieral a potom okolo neho krúžil potom ho trocha aj nasal ale to asi nebolo ani cítiť .
Na chvíľku som potom jazyk stiahol a mojími perami som jemne stisol jej hornú peru potom som ďalší bozk ešte predĺžil .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:46 am

Odtiahla som sa a z trošku zahmleným pohľadom som sa naňho pozerala, dýchala som rýchlo. Zavrela som oči a usmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 8:57 am

"Yuuki ?
Vieš o tom že sa nezdáš ?"
Chcel som týmto podpichnúť ale aj tak predsa len ma troška prekvapila .
"Ale ako mne to vôbeec nevadí ."
Kto vie čo by sa v nej všetko dalo prebudiť ?
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:03 am

To si ešte všetko nevidel ... Zasmejem sa jemne a prejdem svojimi perami po tých jeho.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:08 am

Chcel som rozhodiť ja ju a pritom ona dráždila mňa .
Akosi som ju takto vôbec nespoznával no pozdávalo sa mi to viac než predtým .
Pri tom ako sa ona obtrela jej perami po mojích som jej ich olizol .
"Tak to ale veľmi ráád počujem rád preskúmam to čo v tebe drieme ... "
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:18 am

Uškrnula som sa. Takže ti to nevadí ... ? Že som taká aká som ... ? Usmiala som sa potom aj keď som v sebe tak trochu skrývala neistotu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 4 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dom neďaleko Kirigakure
Strana 4 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Okolie Kirigakure no sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Kirigakure no sato-
Přejdi na: