Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dom neďaleko Kirigakure

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Minao Yajuu
Jounin (Nibi no Jinchuuriki)
Minao Yajuu

Poèet pøíspìvkù : 187

Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:23 am

"Prečo by mi to malo vadiť ?
Si to proste ty a ja ťa budem rešpektovať.
Nebolo by dobré keby si sa kvôli mne musela meniť alebo nejako obmedzovať nie ?"
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

Poèet pøíspìvkù : 246

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:28 am

Jemne som sa usmiala a prešla som ústami na jeho krk. Jemne som mu doň kusla, potom som mu kusnuté miesto olízla a bozkávala som ho.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:30 am

Ja som sa teraz k nej sám viac pritlačil a nechal som ju nech pokračuje.
Páčilo sa mi to no ja som o ňu chcel tiež takto pečovať ,
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 9:47 am

V jeho náručí som sa roztápala no stále som bozky venovala jeho krku. Hneď ako som mu spravila menší cucflek na krku prešla som na jeho ústa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 10:04 am

Jej bozk som z radosťou privítal.
Moje ruky možno teraz troška drzo vošly zozadu pod jej oblečenie a začli jemne perinkami prstou precháádzať po jej chrbáte .
Pritom som sa hral s jej perami tými mojími jemne som ich trocha potiahol a nasal .
Teraz som v bozku jazyk ešte nepoužil .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:17 am

Minao ... ? Umm ... Na sekundu som sa odtiahla a potom som povedala. Je tu niečo čo som ti nepovedala ...
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:21 am

Ja som trocha zbystril a pozrel som k nej .
"Umm ... no kľudne hovor .. "
Pozrel som k jej tvári .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:27 am

Kusla som si do pery no potom som sa zasmiala. Dostala som ťa! A ten výraz ... Zasmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:29 am

Ja som sa k nej teraz lišiacky pozrel .
"Héééj tak toto bolo od teba nepekné ! "
Ruky som dal hore a vyzeral som ako dravec čo vidí svoju obeť .
"Takže ty sa mi smeješ héééj ?"
Moje ruky doslova po nej vyšli teda smerom na jej boky a začal som ju hneď štekliť .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:35 am

Kyaaaaaa! Zajačala som no hneď som si zakryla ústa aby som nezobudila Akia. Druhou rukou som sa snažila Minaa odtlačiť preč. Smiala som sa ale ďalej.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:36 am

Odtlačiť som sa nenechal .
Ani troška len ju ďalej poriadne šteklil .
A poriadne len tak prestať som v pláne nemal .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:40 am

V očiach som mala slzy no smiala som sa ďalej. Potom som mu rukou prešla na hlavu a potiahla som ho za ucho aby prestal. Nevládala som už nič iné robiť len som sa stále smiala a ťahala ho za ucho. xD
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:42 am

Ja som zasyčal !
Moje maličké uško ktoré tak trocha normálne nebolo ale ťahala ma a to bolelo a poriadne XD preto som ju šteklil ešte viac aj keď som sa po chvíľke odtiahl ale potom som k nej diabolsky pozeral .
"Nooo Yuuki veď počkaj ,... "
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:45 am

Vydýchla som si no nevládala som sa posadiť. Utrela som si slzy a usmiala som sa. Veď čakám, čakám a nič ... Zasmejem sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:49 am

Ako teraz ležala som sa potichúčky zasa prisunul a vyhrnul jej tričko aby na nej nemala tričko .
V tom som ju začal štekliť a potom som jej priložil pery na bruško a tiež som začal nimi ju štekliť prikril som si hlavu potom tričkom aby ma nemohla ťahať .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 11:59 am

Ba- ah! Zakryla som si znovu ústa. Sčervenala som a voľnou rukou som stískala kožušinu na ktorej som ležala.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:07 pm

Zo začiatku som ju šteklil ale potom akosi som ako nevedel ako som ju už len bozkával na jej brušku napadlo ma v tom že ju troška podráždim .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:21 pm

Moje srdce začala byť rýchlejšie než obyčajne, uvolnila som sa a privrela som oči. Kožušinu som ale nepúšťala len som sa snažila aby si to nejak nevšimol.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:31 pm

Najprv som prešiel vyššie bol som priamo pod jej hrudníkom .
Potom som si spravil cestičku nižšie do stredu bruška kde som šiel aj do strán a naozaj ju jemne bozkával .
Nakoniec som zašiel až k podbrušku kde som ju tiež vybozkával len som ale nevedel či sa jej to páči či nie preto som po takých pár minútach vykúkol z potrička von nech si ju prezriem .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:41 pm

Hneď ako som si všimla jeho pohľad pustila som kožušinu a pohladkala som ho po tvári. Mala som zahmlený pohľad no usmiala som sa naňho.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:46 pm

Ja som sa teraz presunul ešte vyššie a ľahol som si k nej potom som ju pobozkal.
"Prepáč ... keď som to troška prehnal ."
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:52 pm

Neprehnal ... Poviem mu a bozk mu oplatím obýmem ho a usmievam sa. Len teraz nemám silu aby som ti to oplatila ... Zasmejem sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 12:53 pm

Tiež som jej to oplatil a ruku som dal okolo nej .
"To nevadí keby tak ešte môžem pokračovať teda ak sa ti to páčilo ... "
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 1:05 pm

Pretočila som ho na chrbát a obkročmo som si naňho sadla. Teraz som na rade ja nie ... ? Uškrniem sa a olíznem si pery. Pomaly mu prejdem perami po krku a jemne mu ho začnem láskať.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Nov 26, 2011 1:17 pm

Ja som privrel oči a hlasno som vydýchol.
Moje ruky sa ovinuli okolo jej chrbátu .
Páčilo sa mi čo robila ale zasa som to na sebe až tak poznať nenechal .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 5 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dom neďaleko Kirigakure
Strana 5 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Okolie Kirigakure no sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Kirigakure no sato-
Přejdi na: