| Dom neďaleko Kirigakure | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Minao Yajuu Jounin (Nibi no Jinchuuriki)
Poèet pøíspìvkù : 187 Join date : 12. 11. 11
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 9:23 am | |
| "Prečo by mi to malo vadiť ? Si to proste ty a ja ťa budem rešpektovať. Nebolo by dobré keby si sa kvôli mne musela meniť alebo nejako obmedzovať nie ?" | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
Poèet pøíspìvkù : 246 Join date : 12. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 9:28 am | |
| Jemne som sa usmiala a prešla som ústami na jeho krk. Jemne som mu doň kusla, potom som mu kusnuté miesto olízla a bozkávala som ho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 9:30 am | |
| Ja som sa teraz k nej sám viac pritlačil a nechal som ju nech pokračuje. Páčilo sa mi to no ja som o ňu chcel tiež takto pečovať , | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 9:47 am | |
| V jeho náručí som sa roztápala no stále som bozky venovala jeho krku. Hneď ako som mu spravila menší cucflek na krku prešla som na jeho ústa. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 10:04 am | |
| Jej bozk som z radosťou privítal. Moje ruky možno teraz troška drzo vošly zozadu pod jej oblečenie a začli jemne perinkami prstou precháádzať po jej chrbáte . Pritom som sa hral s jej perami tými mojími jemne som ich trocha potiahol a nasal . Teraz som v bozku jazyk ešte nepoužil .
| |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:17 am | |
| Minao ... ? Umm ... Na sekundu som sa odtiahla a potom som povedala. Je tu niečo čo som ti nepovedala ... | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:21 am | |
| Ja som trocha zbystril a pozrel som k nej . "Umm ... no kľudne hovor .. " Pozrel som k jej tvári . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:27 am | |
| Kusla som si do pery no potom som sa zasmiala. Dostala som ťa! A ten výraz ... Zasmiala som sa. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:29 am | |
| Ja som sa k nej teraz lišiacky pozrel . "Héééj tak toto bolo od teba nepekné ! " Ruky som dal hore a vyzeral som ako dravec čo vidí svoju obeť . "Takže ty sa mi smeješ héééj ?" Moje ruky doslova po nej vyšli teda smerom na jej boky a začal som ju hneď štekliť . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:35 am | |
| Kyaaaaaa! Zajačala som no hneď som si zakryla ústa aby som nezobudila Akia. Druhou rukou som sa snažila Minaa odtlačiť preč. Smiala som sa ale ďalej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:36 am | |
| Odtlačiť som sa nenechal . Ani troška len ju ďalej poriadne šteklil . A poriadne len tak prestať som v pláne nemal . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:40 am | |
| V očiach som mala slzy no smiala som sa ďalej. Potom som mu rukou prešla na hlavu a potiahla som ho za ucho aby prestal. Nevládala som už nič iné robiť len som sa stále smiala a ťahala ho za ucho. xD | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:42 am | |
| Ja som zasyčal ! Moje maličké uško ktoré tak trocha normálne nebolo ale ťahala ma a to bolelo a poriadne XD preto som ju šteklil ešte viac aj keď som sa po chvíľke odtiahl ale potom som k nej diabolsky pozeral . "Nooo Yuuki veď počkaj ,... " | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:45 am | |
| Vydýchla som si no nevládala som sa posadiť. Utrela som si slzy a usmiala som sa. Veď čakám, čakám a nič ... Zasmejem sa. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:49 am | |
| Ako teraz ležala som sa potichúčky zasa prisunul a vyhrnul jej tričko aby na nej nemala tričko . V tom som ju začal štekliť a potom som jej priložil pery na bruško a tiež som začal nimi ju štekliť prikril som si hlavu potom tričkom aby ma nemohla ťahať . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 11:59 am | |
| Ba- ah! Zakryla som si znovu ústa. Sčervenala som a voľnou rukou som stískala kožušinu na ktorej som ležala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:07 pm | |
| Zo začiatku som ju šteklil ale potom akosi som ako nevedel ako som ju už len bozkával na jej brušku napadlo ma v tom že ju troška podráždim . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:21 pm | |
| Moje srdce začala byť rýchlejšie než obyčajne, uvolnila som sa a privrela som oči. Kožušinu som ale nepúšťala len som sa snažila aby si to nejak nevšimol. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:31 pm | |
| Najprv som prešiel vyššie bol som priamo pod jej hrudníkom . Potom som si spravil cestičku nižšie do stredu bruška kde som šiel aj do strán a naozaj ju jemne bozkával . Nakoniec som zašiel až k podbrušku kde som ju tiež vybozkával len som ale nevedel či sa jej to páči či nie preto som po takých pár minútach vykúkol z potrička von nech si ju prezriem . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:41 pm | |
| Hneď ako som si všimla jeho pohľad pustila som kožušinu a pohladkala som ho po tvári. Mala som zahmlený pohľad no usmiala som sa naňho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:46 pm | |
| Ja som sa teraz presunul ešte vyššie a ľahol som si k nej potom som ju pobozkal. "Prepáč ... keď som to troška prehnal ." | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:52 pm | |
| Neprehnal ... Poviem mu a bozk mu oplatím obýmem ho a usmievam sa. Len teraz nemám silu aby som ti to oplatila ... Zasmejem sa. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 12:53 pm | |
| Tiež som jej to oplatil a ruku som dal okolo nej . "To nevadí keby tak ešte môžem pokračovať teda ak sa ti to páčilo ... " | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 1:05 pm | |
| Pretočila som ho na chrbát a obkročmo som si naňho sadla. Teraz som na rade ja nie ... ? Uškrniem sa a olíznem si pery. Pomaly mu prejdem perami po krku a jemne mu ho začnem láskať. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 1:17 pm | |
| Ja som privrel oči a hlasno som vydýchol. Moje ruky sa ovinuli okolo jej chrbátu . Páčilo sa mi čo robila ale zasa som to na sebe až tak poznať nenechal . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure | |
| |
|
| |
| Dom neďaleko Kirigakure | |
|