Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dom neďaleko Kirigakure

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Minao Yajuu
Jounin (Nibi no Jinchuuriki)
Minao Yajuu

Poèet pøíspìvkù : 187

Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 12:14 pm

"Neviem či môžem ale sľubujem ti že ja ťa neopustím aj keby ... aj keby sme sa rozhádali a boli len kamaráti a tak ostanem pri tebe a neopustím ťa sama vieš že sme sa vždy nejako našly .
Sama nebude nedopustím to ....
A ak ťa nechal tak nezaslúži si aby si ho hľadala nech má akékoľvek dôvody mal aspoň povedať prečo a ako ... "

Ako som ju obýmal som ešte šeptol .
"No ták Yuuki neplač ... hej ?
Uvidíš že aj keď sa dávnejšie stávalo že ťa opúštali teraz to bude iné ."
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

Poèet pøíspìvkù : 246

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 12:24 pm

Pozerala som sa dolu no uvedomila som si čo mi chce povedať. Otočila som sa a objala som ho. Gomene! Sľúbila som si že nebudem plakať ... a plačem stále ... gomenasai ... Opakovala som a snažila som sa neplakať. Ono to bolí ...
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 12:30 pm

"Ja viem ... a mrzí ma že ti nemôžem nejako pomôcť ."
Na nejakú chvíľu som nehovoril nič ale potom som ešte povedal .
"Ak ... ti plač pomôže nieje zlý ale ak je to plač bolesti ten je lepšie zahnať aj keď pocity idú von ."
Ja som vedel o čom som hovoril keď som bol menší bol som "citlivejší" než teraz alebo skôr som si v tedy aj ja poplakal ale o tom nevie aj tak nik .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 12:40 pm

Zavrela som oči, jeho slová sa mi vrývali do pamäte ako ostrí nôž. Už keď som bola malá často som plakala lebo som bola iná než ostatný. Dokázala som sa zmeniť na vodu hocikedy aj keď ma len málinko poškriabali. Plakala som pretože som chcela byť normálna. Pamätám sa že som nechcela mať ani chakru ani žiadnu silu, chcela som byť len JA, nie ANBU. Život ale dokáže pomotať veci. Ja ... som šťastná že tu teraz si ... so mnou ... že ma neopustíš ... že ... že sa na mňa kvôli niečomu nehneváš a berieš ma takú aká som .... Poviem do ticha a prestanem plakať. Len ticho stojím v jeho náručí.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 4:11 pm

"Ja som ťa bral už od začiatku takú aká si lebo to isté si urobila aj ty ... "
Povedal som , to takto keďže keď bola malá ako som ju pri sebe videl tak neplakala a aj keď sa somnou aj hádala aj tak sa mi neotočila chrbtom .
Mojou rukou som prešiel po jej a potom ju jemne zovrel .
"Naozaj ... ti teraz tu sľubujem ... že ťa neopustím preto prosím už kvôli tomuto neplač dobre ?
Lebo sama neostaneš za to ti ručím ... aj keď viem že jeden človek je málo ale aj Aiko bude tiež s nami ."
Nakonci som chcel troška odľachčiť situáciu .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 4:48 pm

Saah tiež ... Zasmejem sa. A sám vieš že Aiko ma nemá rada ... Usmejem sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 4:56 pm

"Nóó to tak nieje len ona žiarli ... uvidíš ako mi naloží za to že teraz nieje pri mne no budem mať čo od nej asi počúvať ."
Bol som rád že sa už usmieva preto som sa tiež usmial .
"A čo Saahovi nevadím mu ja ?"
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 4:59 pm

Nevidí v tebe asi konkurenciu. Vyplazím mu jazyk. A nediv sa, na Aiko tak trošku žiarlim aj ja ... ale len trošku!
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:00 pm

"To fakt ?
A tak to mi nevadí také tygrisko by som nechcel mať za nepriateľa ."
Zasmejem sa a dodám .
"Aby si neprišla o jazýček mám dobré reflexi ."
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:11 pm

Znovu som vyplazila jazyk a zasmiala som sa. Ale musíš dávať pozor ... nie je moc nadšený ... Povedala som potom a usmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:18 pm

"Takže ti ho máš vážne ukradnúť ?
Alebo si ho chytiť ? "
Poviem najprv a potom dodám .
"Tak ... bude sa asi musieť zmieriť že teraz si moja a nedám si ťa ."
Poviem hrdo a k tomu som ju ešte obýmal .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:26 pm

Hmm? Tak to budem mať pri sebe už tri mačky? Oh, teda dvoch kocúrov a jednu mačku? Zasmejem sa trošičku. Hmm, niekto to berie z hrdosťou ... Prejdem mu rukou po líci.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:30 pm

"Umm tak ja som rád že mám také dievča aké si ty ...
A ja neviem či sa dám považovať za kocúra aj keď mám tieto ušiská ... "

Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:41 pm

Ušiská ... ? Veď máš krásne ušká! Poviem mu a nafúknem sa.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 5:47 pm

"Ale no nenafukuj sa .... "
Prstami som z oboch strán ako bola stlačil jej líčka XD
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:05 pm

Zasmiala som sa a omotala som si pramienok jeho vlasov okolo prsta. Usmiala som sa pre seba. Vieš že ... na toto som čakala tri roky ... ? Poviem do ticha a jemne sčervenám.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:07 pm

"3 roky ?? .. to váážne ?"
To som bol takýý nevšíímavý ?
"No mne sa to ale akosi nezdáá ... to som až taký bol slepý ?"
Aj tak som pozeral k jej tváričke ktorá nabrala farbu .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:13 pm

Mal si oči pre Aiko predsa ... a ja som odišla k ANBU nie ... ? Uškrnula som sa trošičku.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:15 pm

"Tak kto vie .... možno keby v tedy lepšie otvorím oči ale tak ani zas teraz nieje až tak neskoro aj keď 3 roky je dlhá doba ... to vážne od v tedy si o mňa mala záujem ?
Práve o mňa ?"

Predsa len niekedy to moje chovanie ...
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:20 pm

Hai ... nik iný nebol podla môjho gusta ... Usmiala som sa. Aj keď niekedy si ma vedel vytočiť! Ale len niekedy ...
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:21 pm

Zaškeril som sa a štuchol do nej .
"Ale keď ty si furt .... proste nechcela sa uznať vždy že mám pravdu a pritom som ju mal ... a teraz ale som vlastne rád že sa nik lepšií nenašiel ."
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:27 pm

Nepreháňaj! Vždy si ju nemal! Vyplazila som naňho jazyk. On by sa ani ... nik lepší nenašiel .. Otočila som hlavu na bok a sčervenala som.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:31 pm

Ako som čul čo povedala tak ma trocha dostala .
Milo som sa na ňu usmial a pobozkal ju .
"Ďakujem .... "
Bol som čím ďalej tým viac rád že ju mám a to som ju mal naozaj veľmi rád .
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:43 pm

Bozk som mu oplatila no potom som sa spýtala. A začo mi ďakuješ ... ? Veď to je samozrejmosť ... aj keď som ti niečo nepovedala ... niečo veľmi dôležité ... Poviem potom.
Návrat nahoru Goto down
Minao Yajuu
Minao Yajuu

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Nov 27, 2011 6:50 pm

Pozeral som jej do očí .
Bol som zvedavý čo to je .
"A ... čo to vlastne je ?
No a mám ti za čo ďakovať ... ti môžem z istotou povedať ."
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure   Dom neďaleko Kirigakure - Stránka 8 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dom neďaleko Kirigakure
Strana 8 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Okolie Kirigakure no sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Kirigakure no sato-
Přejdi na: