| Dom neďaleko Kirigakure | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Minao Yajuu Jounin (Nibi no Jinchuuriki)
Poèet pøíspìvkù : 187 Join date : 12. 11. 11
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 7:29 pm | |
| Mojím čelom som sa oprel o jej a v tichosti som riekol . "Tak ... nevadí ja kľudne to prevezmem ... do svojích rúk... " Troška som jej odhrnul vlasy u krku možno vedela na čo myslím . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
Poèet pøíspìvkù : 246 Join date : 12. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 7:38 pm | |
| Naklonila som hlavu trošičku na bok a usmiala som sa. Čakala som čo urobí a mala som privreté oči. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 7:43 pm | |
| Najprv som sa prisunul a jazykom som prešiel od zdola jej krku až hore . Potom som prešiel k strede a jemne ju na tom mieste šteklil jazykom. Začal som to premieňať na jemné bozky možno som jej tam začal robiť aj menšie cucfliečky . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 7:45 pm | |
| Ah-! Uniklo mi, zakryla som si ústa a pevne som sa držala kimona. Ako toto zakryjem ... ? Baka ah-! Prehla som sa ako mačka, bolo mi to veľmi príjemné. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 7:53 pm | |
| Ako som počul jej "vzdychnutie" tak na tvári mi to vykúzlilo úsmev bol som rád že sa jej to páči preto som v tom pokračoval . Bolo tam teraz pár cucfliečkou a to som mieril už od stredu vyššie . Keď som prešiel k jej ušku odsunul som jej vlasy a pobozkal ju na ňom stisol potom mojími perami a troška nasal. Nakoniec som jej doňho zašepkal. "Na ... tvojom brušku sa dá ešte lepšie takto hrať .... " | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 7:58 pm | |
| Srdce mi bilo ako zvon. Hmm ... ? Myslíš .... ? Mám pocit že sa o chvíľku roztopím ... Usmiala som sa ale potom som sa jemne zachichotala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Nov 28, 2011 8:02 pm | |
| "Umm tak to aby som teda pokračoval." Poviem a potom dodám . "Asi som ti spravil pár cucfliečkou na krku .... ale ešte je ich treba pár dorobiť .. " | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Wed Nov 30, 2011 6:06 pm | |
| Sčervenala som. A ako to potom zakryjem? Roláky nemienim nosiť ... Nie žeby sa mi nepáčilo čo robil, ale musela som myslieť aj na to ako by reagovali ostatný. Mám jednoducho v krvi to že sa musím starať o názory iných. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Wed Nov 30, 2011 6:15 pm | |
| "Nijako ... pochváliš sa že som ti ich spravil ja ." Ja som sa zasa o to čo si ostatný myslia nestaral . Odsunul som jej vlasy aj na druhej strane kde som ju nebozkával . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Mon Dec 12, 2011 4:45 pm | |
| Zasmejem sa. Hmm, tréning! Rozpadnem sa na vodu a vymotám sa z jeho objatia. Rozbehnem sa k dverám. Gomene! Musím ísť! Ale prídem neskôr! Papa! Zamávam mu a zmiznem preč. (Presun) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure | |
| |
|
| |
| Dom neďaleko Kirigakure | |
|