| Dom neďaleko Kirigakure | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Kenji Chunnin
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 20. 11. 11
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:34 pm | |
| "Nevím...právě to půjdu zjistit a ne,nechoď se mnou nechci.aby sis zničila život." Dal jsem jí letmou pusu na tvář. "Už budu muset jít." | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
Poèet pøíspìvkù : 246 Join date : 12. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:36 pm | |
| Onii-san! To nie je pravda ... nezničila by som si ho ... nechoď ... nechoď preč ... Chytila som ho na plášť a nechcela som ho pustiť. | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:40 pm | |
| "Nedělej mi to prosím těžší...To Kirigakure vyvraždila můj klan..." Řekl jsem se sklopenou hlavou. | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:42 pm | |
| K-Kirigakure ... ? Oni ... oni to urobili ... ? Roztriasla sa mi ruka. | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:43 pm | |
| "Ano...Nikomu tady kromě tebe nevěřím a proto musím odejít,ale jednou se vrátím...určitě..." | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:47 pm | |
| Vrátiš ... sa .... ? Budem tu na teba čakať .... Onii-san ... Skrútim pery do úsmevu no rozplačem sa. Odchádza, chcem ísť s ním .... kso sľúbila som si že už nebudem plakať! | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:50 pm | |
| "Jednou se Kirigakure pomstím...Sbohem."Otočil jsem se zády a odcházel pryč. | |
|
| |
Minao Yajuu Jounin (Nibi no Jinchuuriki)
Poèet pøíspìvkù : 187 Join date : 12. 11. 11
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:54 pm | |
| Ja som sa len prizeral nevošiel som im do toho ale už teraz som toho týpka nemal ráád ani troška . Čakal som ako sa to vyvŕby . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 7:58 pm | |
| Rozbehla som sa za ním. Znovu som ho chytila za plášť. Plakala som. Ja ... nechcem ... Onii-san ... a zistil si prečo .... ? A zistil si niečo aj o mne ... ? | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:03 pm | |
| "Bohužel ne...Prosím zbytečně to neprotahujme,bolí to čím dál víc." Usmál jsem se na ni. "Začni žít svůj život od začátku a užívej si ho plnými doušky." | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:04 pm | |
| Pokrútila som hlavu. Ako by som mohla ... !? Ako .... Kiri zničila tvoj žívot .. ono to bolí ... Sklonila som hlavu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:06 pm | |
| Ja som podišiel tak bližšie aby som len čul ale nič viac ... ja som predsa len nemohol vedieť čo úplne sa presne stalo . | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:06 pm | |
| "Můj,ne tvůj,ty ho máš celý před sebou." Usmál jsem se.
| |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:08 pm | |
| Si môj Onii-san ... je jasné že to bolí ... veľmi .... Pustím ho a spadnem na zem, kusnem si do pery a prejdem si rukou po boku z ktorého sa začne valiť krv. Nie je jej veľa a môj čierny top ju pekne zakrýva. | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:10 pm | |
| Skloním se k ní. "Jsi v pořádku ?" Pak jsem ji vzal do náruče a donesl k Minaovi. "Postaráš se o ni ?" | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:13 pm | |
| Ja som ju zobral no k nemu som pozrel nepriateľsky . "Áno ... postarám sa o ňu ... " Vôbec som nechápal prečo takto reaguje prečo toto všetko . | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:17 pm | |
| "Díky...Starej se o ni dobře,je to hodná holka..." Otočil jsem se a odešel pryč. | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:18 pm | |
| Plakala som, nie od bolesti ale od toho že Kenji odchádza. Chytila som sa Minaovho kimona a stisla som ho. Po chvíľke ale stisk povolil. Privrela som oči a pozrela som sa na Kenjiho. Onii-san ... Zašepkala som, zavrela som oči a oprela som sa o Minaa. Zaspávala som. | |
|
| |
Kenji Chunnin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:20 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sat Nov 26, 2011 8:21 pm | |
| Ja ja som ju v objatí jemne stisol aby nespadla alebo tak . Možno to bola akási jej rodina alebo tak no ja som ho asi nikdy nevidel alebo si ho nepametal čo je dobre . Podľa mňa . Preniesol som ju niekam kde som videl postel tam som ju položil a sadol som si k posteli bola nízka takže som na ňu videl opieral som sa rukami a pohladil ju po tvári. Chcel som aby jej bolo dobre a nie plakala a mala v sebe pocity aké boli pred chvíľou tu v nej . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sun Nov 27, 2011 8:27 am | |
| Pootvorila som oči, bolo strašne studené ráno. Cítila som sa ako po vojne. Povšimla som si Minaa a musela som sa pousmiať. Zdalo sa mi že spal. Vymotala som sa z postele a odkráčala som do kúpelne. Musela som sa umyť, trošičku som si ale poplakala. Kenji ... Onii-san ... Hneď ako som vyšla zo sprchy prezliekla som sa a potom som šla do kuchyne začať niečo variť, a umyla som riad. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sun Nov 27, 2011 9:11 am | |
| Ja som sa zobudil a všimol som si že už tu Yuuki nieje . Postavil som sa na nohy a bol som trocha rozlámaný . Prešiel som sa po dome a šiel som vyhľadať Yuuki. Všimol som si že už je hore a ako bola chrbtom mne ja som k nej pomaly dokráčal dal som si pozor že teraz nerobí niečo kde by sa mohlo niečo rozbiť a keď som bol u nej blízko som ju objal. "Dobréé .... ránko " Povedal som keď som ju mal pri sebe . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sun Nov 27, 2011 10:51 am | |
| Oprela som sa oňho a vydýchla som si. Dobré aj tebe .... gomenasai za včerajšok ... že som tak ... že som odpadla a ty si sa pohodlne nevyspal ... Poviem mu a kusnem si do pery. | |
|
| |
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sun Nov 27, 2011 11:38 am | |
| "Neospravedlňuj sa za také hlúposti ... veď si skolabovala ... neviem čo presne alebo prečo sa to včera delo ale keď neviem či si ti niečo také môžem dovoliť ale s tým človekom by si nemala rozprávať ... možno sa dávno niečo stalo ale ... nechcem aby si trpela a pri tom ako tu bol sa tak stalo .... " Pevnejšie som ju objal hovoril som vážne možno v hlase bolo znieť že už od teraz toho týpka nemusím a že o ňu strach mám . | |
|
| |
Yuuki Botan Oinin
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure Sun Nov 27, 2011 12:05 pm | |
| Bol to môj brat ... zistil že mu Kirigakure vyzabíjala klan ... odišiel a opustil ma, zase ... Sklonila som hlavu a ruky som spustila vedľa seba. Je to môj nevlastný brat ... dali ho na akadémiu neskôr než mňa a pritom sme rovnako starí. Odišiel rok pred smrťou rodičov ... a nechal ma tak ... preto som sa pridala k ANBU aby som ho našla ... prišiel, povedal mi pravdu a ... odišiel zasa ... Po tvári sa mi začnú kotúľať slzy. Ľudia asi milujú keď ma môžu opúšťať ... všakže? Chytila som sa jeho rúk a plakala som. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dom neďaleko Kirigakure | |
| |
|
| |
| Dom neďaleko Kirigakure | |
|