Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Tréninkové místnosti

Goto down 
+2
Yuuki Botan
Yoshiro Uchiha
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorZpráva
Hitomi Yamada
Oinin vůdce
Hitomi Yamada

Poèet pøíspìvkù : 42

Tréninkové místnosti - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tréninkové místnosti   Tréninkové místnosti - Stránka 6 I_icon_minitimeMon Dec 12, 2011 7:12 pm

,,Medici." cvrnkla jsem ji do nosu a usmála se. Zápas mě uvolnil. ,,Měla bys za nimi zajít, Yuuki, než se jed rozšíří. Pomoci ti mohu, ale zase tak moc velké znalosti nemám." pokývala jsem hlavou. ,,Ale s jedy stále pokračuji. Mám dva druhy a snažím se vymyslet další. Ony se ty mrchy při misi hodí." ušklíbla jsem se a dala si na stranu pár pramínků vlasů, abych na brunetku před sebou lépe viděla.
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

Poèet pøíspìvkù : 246

PříspěvekPředmět: Re: Tréninkové místnosti   Tréninkové místnosti - Stránka 6 I_icon_minitimeMon Dec 12, 2011 7:14 pm

Niee do nemocnice ani za medikmi nie nie nie! Vyplazím jej jazyk. Voda mi pomôže ... nech začne pršať ... chcem dážď ... Otočím sa na chrbát a zavriem oči.
Návrat nahoru Goto down
Hitomi Yamada
Oinin vůdce
Hitomi Yamada

PříspěvekPředmět: Re: Tréninkové místnosti   Tréninkové místnosti - Stránka 6 I_icon_minitimeMon Dec 12, 2011 7:20 pm

Povzdychla jsem si. S ní nepohne ani jeřáb. Je jak skála, když si něco usmyslí.
,,A to jsem chtěla uschnout." odfrkla jsem si, nicméně jsem znovu použila Hijutsu: Kirisame, abych způsbila déšť, který si Yuuki přála. Opřela jsem se zády o kmen stromu a zaklonila hlavu a deštěm si nechala kropit obličej.
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Botan
Oinin
Yuuki Botan

Poèet pøíspìvkù : 246

PříspěvekPředmět: Re: Tréninkové místnosti   Tréninkové místnosti - Stránka 6 I_icon_minitimeMon Dec 12, 2011 7:22 pm

Prestala som používať Suitongun a natiahla som ruku pred seba. Arigato ... Pošepkala som a zavrela som oči, ruka mi bezvládne spadla na zem a ja som začala nasávať vodnú energiu.
Návrat nahoru Goto down
Hitomi Yamada
Oinin vůdce
Hitomi Yamada

PříspěvekPředmět: Re: Tréninkové místnosti   Tréninkové místnosti - Stránka 6 I_icon_minitimeMon Dec 12, 2011 7:38 pm

,,Betsuni." odpověděla jsem jí a zvedla se. Došla jsem si k protějšímu stromu, kde na zemi ležela má maska. Nasadila jsem si ji a o strom se opřela a sledovala dívku s hnědými vlasy pár metrů před sebou. Vracela sem se do normálu, opět tu byla ta chladná Hitomi. Starat se o ostatní, to je můj úděl na tomto světě...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tréninkové místnosti   Tréninkové místnosti - Stránka 6 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové místnosti
Strana 6 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Kirigakure no sato-
Přejdi na: