Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Uchiha sídlo

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Yoshiro Uchiha
Hokage (Vůdce klanu Uchiha)
Yoshiro Uchiha

Poèet pøíspìvkù : 121

Uchiha sídlo - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 9:56 pm

Vyhýbal jsem se díky zprávám, co jsem dostával od sokolů a přitom jsem dělal pečetě.
"Katon: Kyodai no aka ryu!" Vykřiknul jsem a přesně za Tanjirem se objevil obrovský ohnivý drak ze země, který se ho pokusil zkousnout.
Návrat nahoru Goto down
https://naruto4u.forumczech.com
Tanjiro Senju
Vůdce klanu Senju
Tanjiro Senju

Poèet pøíspìvkù : 22

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:00 pm

Stromy mne obalily a poté jsem se rozeběhnul proti němu s mečem a pokusil jsem se ho seknout.
Návrat nahoru Goto down
Yoshiro Uchiha
Yoshiro Uchiha

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:01 pm

Vytáhnul jsem kamu a tím jsem vykryl jeho útok, v tom jsem opět viděl a spatřil jsem, že je obalen stromy. Udělal jsem jednu pečeť a vedlě mě se utvořil klon, který se ho pokusil seknout také kamou.
Návrat nahoru Goto down
Tanjiro Senju
Vůdce klanu Senju
Tanjiro Senju

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:02 pm

Odkopnul jsem klon a ihned se soustředil na pravého Yoshira a pokusil jsem se ho praštit pěstí do ramene.
Návrat nahoru Goto down
Yoshiro Uchiha
Yoshiro Uchiha

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:03 pm

Klon se proměnil v oheň a ihned zapálil dřevo, které bylo kolem něj. Po chvilce z něj byly jen ohořelé kousky. Pomocí sharinganu jsem se jeho útoku lehce vyhnul a pokusil se ho obvázat řetězy z kamy a gunbaie.
Návrat nahoru Goto down
Tanjiro Senju
Vůdce klanu Senju
Tanjiro Senju

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:04 pm

Kousky dřeva dopadly na zem a když se vyhnul útoku mé pěsti, z pěsti se stala malá větvička, která byla ostrá a rychlostí zatočila na hlavu Yoshira. Řetězům jsem se vyhnul skočením do vzduchu.
Návrat nahoru Goto down
Yoshiro Uchiha
Yoshiro Uchiha

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:05 pm

Pořezal mě trochu u spánku, ovšem jsem poté hned uskočil a hodil po něm kamu.
Návrat nahoru Goto down
Tanjiro Senju
Vůdce klanu Senju
Tanjiro Senju

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:06 pm

Kamu jsem vykryl mečem a tím jí také zablokoval, řetěz se obtočil kolem mého meče a já s ním zatáhnul, abych přitáhl k sobě Yoshira.
Návrat nahoru Goto down
Yoshiro Uchiha
Yoshiro Uchiha

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 10:10 pm

Když jsem letěl proti němu, vytáhnul jsem z kapsy shurikeny.
Katon: Housenka Tsumabeni! Řeknu v duchu a kolem shurikenů, které hodím, vyfouknu oheň, který je zapálí a letí proti Tanjirovi.

Uchiha sídlo - Stránka 2 Images?q=tbn:ANd9GcT8tXaQksU9izuKzyNRwfytooEiiC0tHtwrcjSizdoatR1RvRb2Ow
Návrat nahoru Goto down
Tukiyo Senju

Tukiyo Senju

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Nov 21, 2011 9:42 am

Najednou jsem se objevil před Tanjirem a udělal 3 pečetě.
"Suiton: Suijinheki!"
Uchiha sídlo - Stránka 2 Suiton-suijinheki-o
Ohnivý shurikeny narazili do rotující vodní stěny, která je zastavila. Když voda opadla, postavil jsem se jen vedle Tanjira.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Uchiha sídlo   Uchiha sídlo - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Uchiha sídlo
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Konohagakure no sato-
Přejdi na: